Till innehåll på sidan

Prenumerera via e-post

Riksdagen har ett flertal olika nyhetsbrev via e-post för dig som är intresserad av riksdagens arbete och beslut. På den här sidan kan du läsa om nyhetsbrevens innehåll och välja att prenumerera på de senaste nyheterna.

Registrera prenumeration

Du kan ha flera bevakningar och prenumerationer. Nyheterna skickas till den e-postadress du anger när du registrerar dig. När du registrerar din e-postadress godkänner du samtidigt att den sparas i vår databas. 

Avsluta prenumeration

Du kan enkelt ta bort din e-postadress från utskickslistan till ett av riksdagens nyhetsbrev. Varje utskick har en länk där du kan avsluta din prenumeration.

Beslut i korthet

Beslut i korthet är korta sammanfattningar av riksdagens beslut som publiceras direkt efter att beslutet är fattat. Du kan också se alla dokument som är kopplade till ärendet, webb-tv-sändningen från debatten och voteringsprotokollet där du kan se hur ledamöterna har röstat.

Alla riksdagsbeslut

Prenumerera

Aktuellt

I aktuellt-utskicken kan du läsa om ett urval av de förslag som riksdagen ska besluta om, utskottens öppna utfrågningar, riksdagens internationella arbete samt om regeringens samråd med EU-nämnden inför möten i EU:s ministerråd och inför EU-toppmöten.

Aktuellt

Prenumerera

Pressmeddelanden

Prenumerera på pressmeddelanden för att få pressinbjudningar och information om pressackreditering i samband med evenemang och andra aktiviteter.

Pressmeddelanden

Prenumerera

Riksdagen i veckan

Nyhetsbrevet Riksdagen i veckan tar upp ett urval av det som hänt under den gångna veckan och det som händer kommande vecka. Du kan läsa om de viktigaste förslagen och riksdagsbesluten, om riksdagens internationella arbete och om talmannens arbete.

Tidigare nyhetsbrev Riksdagen i veckan

Prenumerera

Riksdagen för lärare

Nyhetsbrevet Riksdagen för lärare riktar sig till dig som är lärare i samhällskunskap på högstadiet eller gymnasiet. Läs om nyheter i riksdagens pedagogiska utbud, information om nytt studiematerial, utbildningar i Riksdagshuset och aktuella evenemang som särskilt vänder sig till skolan.

Tidigare nyhetsbrev Riksdagen för lärare

Prenumerera

Behandling av personuppgifter

Som utgångspunkt behandlas dina personuppgifter inom EU. Riksdagsförvaltningen kommer att ha ett personuppgiftsbiträde som hanterar insamlade personuppgifter. I det fall dina personuppgifter överförs till länder utanför EU och EES kommer Riksdagsförvaltningen att genomföra åtgärder för att skydda dina personuppgifter enligt gällande lagkrav, exempelvis genom att kräva garantier om att personuppgiftsbiträdet skyddar uppgifterna enligt gällande dataskyddsregler. Vid avregistreringen raderas dina personuppgifter.

Mer om behandling av personuppgifter

Om artikeln

Publicerad