Aktuellt

Öppet sammanträde i EU-nämnden

Publicerad: 23 februari 2021 klockan 08.57

EU-nämnden håller ett öppet sammanträde onsdagen den 24 februari. Under mötet informerar och samråder statsminister Stefan Löfven (S) inför ett videomöte i kretsen av stats- och regeringschefer den 25–26 februari. Sammanträdet går att se direkt och i efterhand via webb-tv.

Tid: Onsdagen den 24 februari, klockan 14.
Plats: Förstakammarsalen. (Antalet platser i Förstakammarsalen är begränsat med anledning av coronaviruset.)

Hitta till riksdagen

Vid videomötet med Europeiska rådets medlemmar den 25-26 februari ska EU-ländernas stats- och regeringschefer bland annat diskutera den rådande situationen med covid-19-pandemin.

Webb-tv

Sammanträdet i EU-nämnden, som är öppet för allmänhet och media, kan ses direkt eller i efterhand via riksdagens webb-tv. Antalet platser i Förstakammarsalen är begränsat med anledning av coronaviruset.

Webb-tv

Efter videomötet i kretsen av stats-och regeringschefer kommer statsminister Stefan Löfven (S) tillbaka till riksdagen för att berätta om vad som sades. Återrapporteringen sker i riksdagens kammare tisdagen den 3 mars.

Kontaktperson för media

Johanna Möllerberg Nordfors, kanslichef EU-nämndens kansli,
telefon: 08-786 66 57, e-post: johanna.mollerberg.nordfors@riksdagen.se

Ledamöter

EU-nämndens ledamöter

Pressackreditering till riksdagen

Journalister och fotografer som vill arbeta på egen hand i riksdagens lokaler behöver ha riksdagens pressackreditering. Information och ansökningsformulär finns på riksdagens webbplats.

Pressackreditering